Er det dig der flytter til Kvistgård ?
Til en af de små missionshuse i Danmark...

Aktive kristne efterlyses!

Leder du efter et nyt sted at slå dig ned? Et sted, hvor du kan blive en del af et levende kristent fællesskab, som også er optaget af at fortælle om Jesus i nærmiljøet?

I Kvistgård LM tror vi ikke bare på, at Jesus er vores frelser. Vi tror også, at han er vores nabos. Vores kollegas. Købmandens, teenagerens og pensionistens frelser – der bor mange forskellige mennesker her i vores lokalsamfund. 

Vi har også et dejligt missionshus, men vi sidder ikke bare derinde og hygger os. Vi arrangerer jævnligt aktiviteter for hele byen – og folk kommer gerne. Og en del af dem vil også gerne høre mere om Jesus.

I Kvistgård LM har vi god kontakt til mennesker i vores by. Men vi savner flere aktive kristne i vores fællesskab. Så: 

Er det dig der flytter til Kvistgård ?

Missionshuset i Kvistgård er et hus fyldt med liv.

Jesus Kristus har med sin død og opstandelse gjort det muligt for alle at få evigt liv. Når vi er samlet i huset, er det dette hovedbudskab om evigt liv, vi er sammen om. 

Når vi har taget imod livet i Kristus, bliver vi Guds børn, og han vores far. Det binder os sammen i et fællesskab – eller familieskab – af kristne brødre og søstre, som har omsorg for hinanden og gerne hjælper hinanden med småt og stort i det daglige liv.

Endelig er huset også fyldt af livlige aktiviteter. Eller ikke helt så fyldt, som vi kunne ønske. 

For vi er blevet færre i det kristne familieskab i missionshuset. Færre til at invitere byens befolkning til fantastiske aktiviteter og liv i Kristus. Færre til at bage, bede og tale. Selvom der er muligheder nok til at invitere flere med … lige uden for vores dør.

Hvad brænder du for? 

Du kan se vores nuværende aktiviteter i hovedmenuen ”om os”.
Hvis du flytter til Kvistgård, kan vi måske starte andre aktiviteter, som fx  børneklub, juniorklub, bibelstudie  eller ja … hvad brænder du for?

Vil du vide mere?
Om Missionshuset i Kvistgård?
Om byen og omegnen?
Om mulighederne for en bolig?
Om …? Kontakt os meget gerne.

 

Snak med Birgitte:  28748258
Eller vores formand Wayne: 22 54 26 63
kontakt@missionshuset.dk

Facebook:  Missionshuset i Kvistgård. 
Youtube: Missionshuset i Kvistgård.