Romaner

Pris: 
Kr. 25.00
Forfatter: 
Sigmund Evensen

En fortælling fra Papus Ny Guinea om levevis og andre meget spændende ting fra en verden som er helt anderledes end vores

Pris: 
Kr. 100.00
Forfatter: 
Børge Haar Andersen

Vi har hver vores unikke livs vej. Men grundlæggende har vi samme udgangspunkt og samme mål. Vi har en fælles oprindelse i Paradisets have og leder alle efter vejen tilbage.
En roman som har sit udgangs punkt i det jyske.

Pris: 
Kr. 150.00
Forfatter: 
Gert Alvin Hansen

Jeg Begyndte at tænke på mit eget fangeskab, og det forbavsede mig at jeg ikke regnede fængselsdommen for et fangeskab. nej - Det var snarere mit liv, der var et fangeskab.

Pris: 
Kr. 200.00
Forfatter: 
Joni Eraeckson Tada

Det har berørt mig dybt at læse Jonis bog. Præcis sådan opleves det at leve helt drude i afmagtens realitet, hvor ord fra Gud er det eneste, der kan trænge igennem med lys og håb.

Pris: 
Kr. 25.00
Forfatter: 
Osvald Hindenes

Men hvad er der sket med Else? Hendes hår hænger livløse totter, og hun er så bleg og grå i ansigtet. Nogle aftener senere får Terje grunden at vide, og påskelejren bliver helt anderledes end han har forestillet sig. Først kom problemerne, som Eva betroede ham, og nu dette.
En rigtig god bog fra 10 og 98 år

Pris: 
Kr. 200.00
Forfatter: 
Carsten Hjorth Pedersen

Ånds-og ytringsfrihed er rygraden i dansk demokrati

Pris: 
Kr. 30.00
Forfatter: 
Walter Wangerin

Se, hvor Jesus træder er en fin gennemgang af påskens budskab, hvor man følger Markusevangeliets beretning fra ypperstepræstens beslutning om at få Jesus slået ihjel til opstandelsen. Disse neditationer er imidlertid mere end blot en opremsning af begivenhederne. Det går fra askeonsdag til opstandelsen.

Pris: 
Kr. 25.00
Forfatter: 
Osvald Hindenes

Medens Terje er på besøg hos en kammerat, foregår der hver nat noget mystisk i guldsmedeforretningen på den anden side af gaden. Først lægger Terje ikke det store i disse natlige oplevelser, og da han endelig opdager alvoren i det, han har set, og kontakter...... resten må du selv læse
en rigtig god bog fra 10 -98 år

Pris: 
Kr. 40.00
Forfatter: 
Egon jakobsen

En underholdnede bog for 10- 14 årige.
Ronni og Jens kom fra vidt forskellige familier, så indimellem havde svært ved at forstå hinanden. Men de blev gode venner på sommerlejren. og det var godt, for de fik virkelig brug for hinanden gennem de skrækkelige begivenheder

Luthersk Mission Kvistgård - Munkegårdsvej 51 - 3490 Kvistgård