Nyheder

Pris: 
Kr. 200.00
Forfatter: 
Sarah Young

Jesus kalderJesus kalder også på os. Måske deler du forfatterens længsel efter en større erfaring af, at Gud er med dig. Eller måske føles Jesus langt væk, uden at du ved hvorfor. Eller har du bevæget dig længere væk fra ham end du nogen sinde havde forestillet dig, at du ville gøre.

Pris: 
Kr. 150.00
Forfatter: 
Lohse

Bibelkalender 2017

Der er til hver dag et vers fra bibelen som man kan læse eller meditere over for hver måned er der et flot billed. Helt igennem en flot kalender

 

 

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Martin Luther

Et år med Luther rummer 366 tekster af den mand der i 1517 gav startskudet til reformationen. Her kan du hver dag møde reformatoren Martin Luther i al hans bramfriehed og forbavsende aktualitet. 500 år efter er hans tekster stadig forfriskende og relevante.

Pris: 
Kr. 80.00
Forfatter: 
Hans Erik Nissen

At stå foran Jesus med sin synd opleves som en dom. Derfor går mange bort. Dem skal du ikke følge. Bliv stående! Tænk på, at en dag står du der alligevel. (..) Du står netop dér, hvor du skal hører det mest velsignede af alt: Du skal ikke fordømmes. det er sagt af ham, der blev det i dit sted (citat fra bogen)

 

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Bo Giertz

At leve med Kristus kan læses med udbytte af alle mennesker. Bo Giertz var en meget kendt mand i Sverrige og bogen på stengrunnen blev læst af rigtig mange mennesker, fordi den fortalte fra menenskers hverdag. det er han ikke holdt op med. Den begynder med pinse og til første søndag i advent.

Pris: 
Kr. 200.00
Forfatter: 
Joni Eraeckson Tada

Det har berørt mig dybt at læse Jonis bog. Præcis sådan opleves det at leve helt drude i afmagtens realitet, hvor ord fra Gud er det eneste, der kan trænge igennem med lys og håb.

Pris: 
Kr. 100.00

 

Ny CD med Putte og Knud

Pris: 
Kr. 299.00

Anno Domini er en andagtbog til et år. Den er mere end det. Den er også en træningsbog, som vil hjælpe os til at leve med kirkeåret.
Anno Domini betyder: Herrens komme.
At være en kristen et at til høre Gud.
læs mere på www.lohse.dk og brug titlen som søgeord

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergård

Med denne bog har vi forsøgt at udpege og belyse en række alvorlige udfordringer for vores demokratiske samfund, som trænger sig mere og mere på, som tiden går. Bogen er på ingen måde en kritik af muslimer. læs mere på.
www.betesdasboghandel.dk brug titlen som søgeord

Pris: 
Kr. 30.00

En lille fin gavebog med citater fra Bibelen på hverdags dansk, der handler om bøn, citaterne er suppleret med smukke billeder og forrest er der plads til at skrive hvem bogen er til og fra.
sammen med bogen ´følger en lille gave pose
bogen er 8 X 8 cm

Sider

Luthersk Mission Kvistgård - Munkegårdsvej 51 - 3490 Kvistgård