Kort og gaver

Pris: 
Kr. 30.00

En lille gavebog med citater fra Bibelen på hverdagsdansk der handler om oprigtighed. Citaterne er suppleret med smukke billeder, og forrest er der plads til at skrive, hvem bogen er til og fra.
sammen med bogen følger en lille gavepose.
8 cm X 8 cm

Pris: 
Kr. 150.00
Forfatter: 
Lohse

Bibelkalender 2017

Der er til hver dag et vers fra bibelen som man kan læse eller meditere over for hver måned er der et flot billed. Helt igennem en flot kalender

 

 

Pris: 
Kr. 30.00

En lille fin gavebog med citater fra Bibelen på hverdags dansk, der handler om bøn, citaterne er suppleret med smukke billeder og forrest er der plads til at skrive hvem bogen er til og fra.
sammen med bogen ´følger en lille gave pose
bogen er 8 X 8 cm

Pris: 
Kr. 30.00

En lille gavebog med citater fra Bibelen på hverdagsdansk der handler om familien, citaterne er suppleret med smukke billeder, og forrest er der plads til at skrive, hvem bogen er til og fra.
Sammen med bogen følger en lille gavepose.
8 cm X 8 cm

Pris: 
Kr. 30.00

En lille fin gavebog med citater fra Bibelen på hverdagsdansk der hanler om fred. citaterne er suppleret med smukke billeder, og forrest er der plads til at skrive, hvem bogen er til og fra.
sammen med bogen er der en lille gavepose.
8 cm X 8 cm

Pris: 
Kr. 20.00
Forfatter: 
Elisabeth Holst

Flotte håndlavet julekort med flere forskellige motiver.
3 stk. kort for 50 kr.

Du kan bestille på www.bogsalget@missionshuset.dk eller på 29111 320

Pris: 
Kr. 30.00

En lille fin gavebog med citater fra Bibelen på hverdags dansk, der handler om kærlighed, citaterne er suppleret med smukke billeder og forrest er der plads til at skrive hvem bogen er til og fra.
sammen med bogen følger en lille gave pose.
8 X 8 cm

Pris: 
Kr. 30.00

En lille fin gavebog med citater fra Bibelen på hverdags dansk, der handler om nåde, citaterne er suppleret med smukke billeder og forrest er der plads til at skrive hvem bogen er til og fra.
Sammen med bogen følger en lille gave pose.
8 X 8 cm

Pris: 
Kr. 20.00

Venner for livet, venskabets velsignelse. Der står mange gode små sætninger om venenr. Det er en god bog at give som gave måler 13 X 13 cm

Nogle venskaber skabes naturligt, andre ved aftaler eller fælles interesser - og enkelte genenm beslægtede sjæle. En bog som er god at have når man vil skrive en lille ekstra hilsen

Luthersk Mission Kvistgård - Munkegårdsvej 51 - 3490 Kvistgård