Andagtsbøger

Pris: 
Kr. 299.00

Anno Domini er en andagtbog til et år. Den er mere end det. Den er også en træningsbog, som vil hjælpe os til at leve med kirkeåret.
Anno Domini betyder: Herrens komme.
At være en kristen et at til høre Gud.
læs mere på www.lohse.dk og brug titlen som søgeord

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Bo Giertz

At leve med Kristus kan læses med udbytte af alle mennesker. Bo Giertz var en meget kendt mand i Sverrige og bogen på stengrunnen blev læst af rigtig mange mennesker, fordi den fortalte fra menenskers hverdag. det er han ikke holdt op med. Den begynder med pinse og til første søndag i advent.

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Bo Giertz

En andagtbog som begynder med advent og tiden til og med pinse.
At tro på Kristus er mere end en andagtbog. Bogen er følgeskab med Jesus gennem Bibelen og kirkeåret. Forfatteren fører læseren igennem kirkeåret`s temaer - ikke på en højttravende - men på en måde som relateres til det personlige liv

Pris: 
Kr. 250.00
Forfatter: 
Martin Luther

Et år med Luther rummer 366 tekster af den mand der i 1517 gav startskudet til reformationen. Her kan du hver dag møde reformatoren Martin Luther i al hans bramfriehed og forbavsende aktualitet. 500 år efter er hans tekster stadig forfriskende og relevante.

Pris: 
Kr. 200.00
Forfatter: 
Sarah Young

Jesus kalderJesus kalder også på os. Måske deler du forfatterens længsel efter en større erfaring af, at Gud er med dig. Eller måske føles Jesus langt væk, uden at du ved hvorfor. Eller har du bevæget dig længere væk fra ham end du nogen sinde havde forestillet dig, at du ville gøre.

Pris: 
Kr. 150.00
Forfatter: 
Sarah Young

Kære Jesus

I hans nærvær finder vi svar på vores problemer og spørgsmål og kan finde fred og vejledning

Luthersk Mission Kvistgård - Munkegårdsvej 51 - 3490 Kvistgård